Je wilt een powerbank kopen en tijdens het kiezen van deze powerbank overweeg je een aantal keuzes. Een van die keuzes is het formaat van de powerbank.

Ga ik voor een groot formaat powerbank of juist voor een kleine formaat en waar is deze keuze op gebaseerd?

Wanneer je een powerbank met een capaciteit van 10.000 mAh (milliampère-uur)  of meer wilt dan kan je er rekening mee houden dat deze vaak groot in formaat zijn en een zwaar gewicht hebben. Een powerbank van dat formaat zorgt natuurlijk voor flink wat energie, maar deze zal dan ook meer plaats in nemen dan een kleinere variant.

Kleinere powerbanks

Gebruik je de powerbank alleen voor noodsituaties zoals in de trein of bus en je mobiel valt bijna uit? Dan is een kleiner, compacter formaat het gene wat je zoekt. Powerbanks zijn er in allerlei vormen kleuren en maten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een powerbank variant van; zelfs in de vorm van een sleutelhanger.

De leitz Powerbank Complete Credit Card is zo groot als een pinpasje en pas perfect in je portemonnee, of misschien zelfs wel in je SecrID. Hij is namelijk maar een paar milimeter dik en heeft zelfs voor de iPhone gebruikers een ingebouwde Lighting-kabel.

De Isy Iap Series zijn powerbanks van klein formaat die ook gemakkelijk mee te nemen zijn. Hij is dan wellicht niet enkele milimeters dik zoals de Leitz, maar wel verrekte handig om mee te hebben in je tas.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.