Ontvang deze week tot 20% korting op Xtorm powerbanks van Coolblue

Er is weer een nieuwe week van het jaar aangebroken (week 45) en dat betekend nieuwe kortingen op powerbanks. Ontvang deze week tot 20% korting op Xtorm powerbanks bij CoolBlue. De Xtorm powerbanks van A-solar zijn een van de populairste merken onder de powerbanks. Voor vrijwel elk type gebruiker heeft A-solar een powerbank in haar assortiment.

Kleine powerbanks – Broekzak formaat

Denk hier aan modellen die in je broekzak passen. Zoals de Xtorm Power bank Move – 2600 mAh, Xtorm Lava Charger 2 – 6000 mAh of de Platinum Mini 2000mAh.

Ontvang deze week tot 20% korting op Xtorm powerbanks die in je zak passen bij CoolBlueMiddelmatige powerbanks – Stop ze in je jaszak

CoolBlue heeft ook powerbanks in de aanbieding die je gewoon in je jaszak kunt stoppen. Zo zijn bijvoorbeeld de Free XB102 series, Air series en Trip series in de aanbieding.

Ontvang deze week tot 20% korting op Xtorm powerbanks die in je jas passen bij CoolBlueGrote powerbanks – Deze stop je in je tas

Ten slotte heft CoolBlue de wat zwaarder geschut in de aanbieding; zoals de Xtorm AL390 18000 mAh, Wireless 8000 mAh en de Xtorm op zonne energie: de Evoke Solar Charger.

Ontvang deze week tot 20% korting op Xtorm powerbanks die in je tas passen bij CoolBlue

Ontdek nu het gehele aanbod

Ontdek nu zelf het gehele aanbod van Xtorm bij Coolblue via de onderstaande knop

Bekijk nu het aanbod

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.